Kommunikation med Svensson & Mattisson

”Kommunikatören måste våga vara jobbig”

December 29, 2021

Årets sista avsnitt. Vi summerar 2021 där mycket av vårt fokus har handlat om kommunikatörens roll. Vad ska kommunikatören göra? Varför är psykisk ohälsa så vanligt hos folk som arbetar med information och kommunikation? Vad blir konsekvenserna när de som arbetsleder och fattar strategiska beslut saknar kompetens kring kommunikation? Och varför vilar en del av ansvaret även på den enskilde kommunikatören? 

Dessa frågor samt kommunikatören vs journalisten tar vi upp i ljuset av en färsk rapport som kommit från DIK, fackförbundet för de som arbetar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor.

Länk till DIK:s rapport: https://dik.se/om-oss/nyheter/en-av-tre-kommunikatorer-tvingas-ga-emot-sina-yrkesetiska-principer?fbclid=IwAR0WUGySUTmPj5MQxjsfdwaf4ZNFEYtf0T5KGxz0xxWyhEdhuZND7S1kVWM

Vi önskar dig som lyssnar ett riktigt gott nytt år!

Vår podcast produceras i samarbete med Resumé. Besök deras sajt för senaste nytt om media och kommunikation: https://www.resume.se/

----------------------------

Vi är tacksamma för synpunkter och feedback. Vi tar även gärna emot tips på ämnen och gäster i vår podcast. Eller så kanske du vill att vi ska komma till din arbetsplats och snacka media och kommunikation? 

Följ oss på Facebook: http://facebook.com/svenssonmattisson

Kontakta oss på: svenssonmattisson@hotmail.com

Podbean App

Play this podcast on Podbean App